38e Wallenloop Inion Heusden

Foto: Inion

De Wallenloop is een loopevenement dat al 38 jaar door Gymnastiek- en turnvereniging Inion wordt georganiseerd. Dit evenement vindt plaats in de Vesting Heusden op zondag 4 oktober 2020.

We zullen hierbij de richtlijnen van het RIVM hanteren. Overal moet de 1,5 meter afstand nageleefd worden. Mede daarom bieden we dit jaar alleen de ‘binnen’-ronde aan over de Wallen. Schrijf zoveel mogelijk vooraf in en betaal gepast of met pin.

Iedereen kan in een eigen tempo zoveel rondes van ca. 2300 meter afleggen over de wallen als hij wil, zolang het maar met lopen te maken heeft. Naast het sportieve karakter dat  de Wallenloop biedt, kan de deelnemer onderweg genieten van het overweldigende ‘groene’ landschap, de waterpartijen en de mooie vesting en zijn contouren! De Wallenloop is een gezellig evenement voor zowel jong als oud.

Dit 38e loopevenement biedt dus voor elk wat wils. Men kan zelf zijn afstanden bepalen: één of meer ‘binnen’-ronden over de Wallen! De gelopen afstand wordt middels een stempelkaart genoteerd.

Wij onderscheiden de volgende leeftijdscategorieën:  mix t/m 6 jaar, mix 7 t/m 10 jaar, mix 11 t/m 15 jaar, 16+ dames en 16+ heren. In elke groep kan gestreden worden voor de meest gelopen rondes. Hierbij zullen de nummers 1 t/m 3 in elke leeftijdscategorie in de prijzen vallen.

Bij het afleggen van minimaal één ronde ontvangt de deelnemer een herinneringsvaantje als dank voor de actieve deelname. Uiteraard wordt ook heel goed aan de verzorging gedacht door middel van drank en versnaperingen.

Alle deelnemers kunnen starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Het eindsignaal gaat om 13.00 uur! Inschrijfgeld is € 3,00 p.p. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website www.inion.nl of via email [email protected] óf op 6 oktober tussen 9.15 en 12.00 uur bij de kantine van Nautical Service Heusden B.V., Scheepswerf 1 te Heusden

Parkeren kan op het nabij gelegen parkeerterrein aan de Mastdijk te Heusden. Méér informatie vindt u op www.inion.nl.

Datum zondag 4 oktober 2020 Tijd 10.00 – 13.00 uur
Startplaats Nautical Service Heusden BV, Scheepswerf 1 te Heusden. Inschrijfgeld  € 3,00 per persoon

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen