Fleur van der Linden geplaatst voor NK Polsstokhoogspringen Dames

Foto: Sylvain Cobben

Fleur van der Linden (19) uit Drunen heeft zich geplaatst voor het Nederlands Indoor Kampioenschap Atletiek 2021 Polsstokhoogspringen Dames (beste 8).Dit NK wordt a.s. weekend op 21/22 februari (zonder publiek) gehouden in de Omnisport in Apeldoorn.

Vanwege de Corona-maatregelen zijn voor alle NL Selectie en Topsporters de regels aangescherpt. Fleur woont, traint en studeert op CTO-Papendal en is erg blij dat de trainingen wel doorgang blijven vinden. Ondanks deze rare tijd waar we momenteel in leven, wordt de sport(bubbel) zoveel mogelijk intact gelaten d.m.v. het volgen van strenge voorschriften en met de nodige extra controlechecks.

Dit jaar heeft Fleur geprobeerd om aan buitenlandse wedstrijden te mogen deelnemen, dit bleek alleen mogelijk te zijn voor de A (Topsport) atleten. Veel trainen en fit blijven is het devies. Voor Fleur zal dit NK haar enige indoorwedstrijd voor het seizoen 2021 worden.
Eindelijk weer een wedstrijd ! Meteen een NK, ik heb er zin in en zal mijn uiterste best gaan doen en kijken wat we als polsstokhoogspringers kunnen gaan laten zien.

In het Corona-seizoen 2020 behaalde Fleur een maximale NK-medaille-score met 4 deelnames polsstokhoog en 4 podia;
NK Junior U20: Indoor Zilver en Outdoor Goud
NK Dames: Indoor Brons en Outdoor Zilver

In maart 2020 werd Fleur geïnterviewd door Bert Vreeswijk (Baan-atletiek.nl, in the Spotlight met foto’s Ed Turk): “Fleur van der Linden (18) polsstokspringster uit een sportief Brabants gezin”. Zie Interview Door Bert Vreeswijk Baan-Atletiek In the Spotlight Fleur van der Linden 18 polsstokspringster uit een sportief Brabants gezin (1)

Sinds november 2020 werd het juniorentijdperk afgesloten en gaat Fleur verder als dame: .
Ter herinnering afgelopen jaren in vogelvlucht :

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen