Opnieuw gelijkspel voor Van Gerwen

Foto: WGF

Michael van Gerwen heeft het eerste vijfdaagse blok in de Premier League Darts afgesloten met een remise tegen Nathan Aspinall (6-6). De Vlijmenaar begon sterk en nam een voorsprong van 4-2 stond maar Aspinall brak echter direct terug met een 11-darter en bracht de stand met een 82 finish weer in evenwicht.

De drie daaropvolgende legs gingen overtuigend met de darts mee, waardoor Van Gerwen met 6-5 een voorsprong nam. Aspinall mocht twaalfde leg beginnen en opende met twee goede scores, maar viel vervolgens stil. Van Gerwen kreeg daardoor vanaf 74 de kans om nog de winst te pakken, maar miste zijn wedstrijdpijl op dubbel 20. Daarna benutte Aspinall zijn ene kans wel op dubbel 20 en wist zo een gelijkspel af te dwingen.

Jonny Clayton is de nieuwe koploper in de Premier League Darts na vijf ronde. Clayton pakte de leiding door Gary Anderson met 7-4 te verslaan. Clayton heeft nu zeven punten en heeft een punt voorsprong op Van den Berg, Aspinall, Van Gerwen en Wright, die allen zes punten hebben

Het is nu even pauze voor alle deelnemers. Van 19 tot en met 22 april is de tweede speelweek in Milton Keynes.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties