Van Gerwen in Premier League Darts tegen Van den Bergh

Foto: Screenshot WGF

Na een onderbreking van bijna twee weken gaat de 17e editie van de  Premier League Darts woensdagavond verder met de tweede seizoenshelft. Voor Vlijmenaar Michael van Gerwen staat een ontmoeting tegen de sterke Belg Dimitri Van Den Bergh op het programma. 

Van den Bergh beleeft vooralsnog een zeer succesvol debuutjaar in de Premier League Darts met dertien punten uit de eerste negen wedstrijden en staat 2e in de stand. Nummer drie Van Gerwen volgt op elf punten en moet een nederlaag voorkomen om de koppositie in het zicht te houden.Eerder tijdens de eerste speelronde van de competitie eindigde het duel in een 6-6 gelijkspel.

Koploper Nathan Aspinall neemt het woensdagavond op tegen Peter Wright. De vorige wedstrijd tussen de Engelsman en de Schot werd overtuigend door eerstgenoemde gewonnen. Met een gemiddelde van ruim 105 wist Aspinall met 7-3 van Wright te winnen.

De avond wordt geopend door James Wade en Jonny Clayton. Een kans op revanche voor Clayton, die tijdens de eerste competitiehelft met 7-2 verloor van Wade. José de Sousa krijgt diezelfde kans tegen Gary Anderson. Bij de heenronde werd het 7-5 voor de Schot, nadat De Sousa drie kansen op een gelijkspel had gemist.

Tiende speelronde – Woensdag 5 mei
20:10 Jonny Clayton v James Wade
20:55 Jose de Sousa v Gary Anderson
21:40 Dimitri Van den Bergh v Michael van Gerwen
22:25 Peter Wright v Nathan Aspinall

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen