Naessens Derby Cup begint met RKDVC – VV Nieuwkuijk

Foto: Heusden Nieuws

Na bijna een jaar van afwezigheid kan ook de Willy Naessens Derby Cup weer leven ingeblazen worden. De onderlinge ontmoetingen van Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys in de 3e klasse B worden verwerkt in een alternatieve ranglijst. De sponsor van de ludieke cup zal daarnaast weer voor verschillende extra’s én mooie prijzen zorgen.

De winnaar van de onderlinge competitie krijgt 3.000 euro, de nummer twee 1.250 euro, de club die als derde eindigt 500 euro en de nummer vier 250 euro.

Al sinds de buurclubs competitiegenoten zijn, organiseert Naessens de Derby Cup. “Gelukkig kunnen we hem dit jaar weer starten”, vertelt Suzan Dorgelo namens de industriebouwer, die sponsor is van alle vier de verenigingen. “Daar zijn we super blij om, want ik denk dat iedereen wel weer zin heeft in een mooi potje voetbal, maar zeker ook dat biertje tijdens de derde helft. We hopen dan ook dat we dat komend jaar dubbel en dwars in kunnen gaan halen.”

HeusdenNieuws is bij elke wedstrijd aanwezig voor een fotoreportage

Het volledige programma

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen