SC Elshout wint bij Wilhelmina in Den Bosch

Voor de derde competitiewedstrijd was SC Elshout te gast bij Wilhelmina in Den Bosch, prachtig modern sportpark langs de A2. Tribunes in het zonnetje, de supporters van SC Elshout hoor je niet klagen. Opnieuw werd er gewonnen door de mannen van trainer Gilbert de Fijter, het werd uiteindelijk 1-3 met man of the match keeper Sam.

Het gaat goed tegen elkaar op in de eerste helft. In de 17e minuut een prachtige solo van Luc van den Aker die resulteert in de 0-1, mooi schuivertje langs de keeper. In de 26e minuut een communicatie foutje achterin, het wordt meteen 1-1. Oei, even daarna nog 3 keer een kansje voor Wilhelmina, gelukkig is Sam een goede sta in de weg. De keepers zijn in vorm vandaag. Kansen blijven ontstaan aan beide kansen, een mooie wedstrijd om te zien. In de 32e minuut, Rick kopt door en Stan de J. kopt hem binnen.(1-2) In de 37e minuut weer bijna een goal van Luc, maar de keeper zorgt voor een corner. Elshout wordt duidelijk sterker en we gaan optimistisch de rust in.

In de tweede helft zijn de kansen er vooral voor Wilhelmina. Het blijft een spannende en aantrekkelijke wedstrijd met twee ploegen die blijven voetballen. Nik van Mook maakt de 1-3 via een terecht gekregen penalty. Mooie acties van Wilhelmina lopen op niks uit en zo tikken de minuten door. In de 87 minuut nog een opstootje, die wordt gelukkig snel gesust. Het wordt nog even spannend in de 90 minuut maar de teller blijft op 1-3 staan, gefeliciteerd mannen. En wat we nog even willen vermelden, the man of the match is duidelijk keeper Sam.

Uitslagen 4e klasse G
Boxtel – BZS 1-1
MEC 07 – Maliskamp 0-0
Buren – RKVSC 3-2
Jan van Arckel – Essche Boys 2-0
Teisterbanders – Nilandia 0-1

In de stand staat SC Elshout nu op de 2e plaats met 6 uit 2 achter Jan van Arckel dat 7 punten heeft uit drie wedstrijden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.