Uitslagen waterpolo AquAmigos

Foto: AquAmigos

Helaas geen punten dit weekend voor zowel de dames als de heren van AquAmigos.

Heren
AquAmigos H1 – Arethusa H1
De heren van AquAmigos traden met veel vertrouwen aan tegen het eerste herenteam van Arethusa uit Oss. Het vertrouwen kwam voort uit de oefenwedstrijden die beide teams tegen elkaar gespeeld hadden en waar AquAmigos enkele malen de sterkste waren geweest.

De wedstrijd was een mooie snelle wedstrijd waarin AquAmigos in de eerste periode zeker niet de mindere was. Echter vanaf de 2e periode nam Arethusa het heft in handen. Waar Arethusa hun kansen wisten te benutten verzaakte AquAmigos om de gecreëerde mogelijkheden te benutten. Gezegd moest worden dat fysiek Arethusa de betere was ten opzichte van AquAmigos en dat AquAmigos regelmatig foutjes maakte die onmiddellijk werden afgestraft. Uitslag 7 – 13 in het voordeel van Arethusa.
De periode standen waren: 2 – 2: 1 – 4; 1 – 4; 3 – 3. De doelpunten werden gemaakt door: Timo Bennemeer 1; Pim Muskens 3; Tom Koevoets 1;Gerrit – Jan Reurslag 2;

 

Dames
Het eerste dames team moest aantreden tegen de nummer laatst na 2 wedstrijden. Helaas wisten de dames ook deze wedstrijd niet winnend af te sluiten en bezetten op dit moment de laatste plaats op de ranglijst.
De periodestanden waren: 4 – 0; 2 – 1: 3 – 0; 1 – 1. Einduitslag 10 – 2 in het voordeel van ENC Arnhem.

Overige uitslagen:
Heren
Arethusa H3 – AquAmigos H3 11 – 3

Programma 23 oktober
15:30 DIO H1 (Etten-Leur) – AquAmigos H3 Zwembad De Banakker Etten-Leur

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen