Puntendeling bij SC Elshout

SC Elshout 1 – Jan van Arckel 1  2-2
Voor aanvang van de wedstrijd was er een minuut stilte i.v.m. met het overlijden van Jan van den Hoven. Jan van Assurantiekantoor van den Hoven is al  jarenlang sponsor van het tweede elftal en trouwe supporter van het eerste elftal.
De eerste helft was een gelijk opgaande strijd met de meeste doelrijpe kansen voor Elshout. Beide ploegen zorgden voor een leuke aantrekkelijke eerste helft waar Elshout via een mooie aanval via Thijs Lommers voor de 1-0 zorgde. Na wat kansen over en weer kreeg Elshout in de 38e minuut een penalty na het onderuit halen van Bram de Kort en Stan Muskens zorgde voor de 2-0, met die stand gingen we de rust in.
De tweede helft gaf een heel ander spelbeeld met een sterker Jan van Arckel. Gelijk 1 minuut na rust  bracht Jan van Arckel de stand op 2-1. Elshout werd wat overrompeld en had moeite om het beeld van de eerste helft vast te houden en werd verder terug gedrongen op eigen helft.
De meeste kansen waren dan ook voor Jan van Arckel en de gelijkmaker viel uiteindelijk in de 75e minuut, de 2-2 werd aangetekend.
Jan van Arckel drong nog wel aan voor de winst maar Elshout bleef stand houden dus de punten zijn terecht gedeeld.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.