Nederlaag SC Elshout tegen Maliskamp

Foto: SC Elshout

SC Elshout verloor afgelopen zondag met ruime cijfers van Maliskamp. Het werd aan de Jos de letterlaan in Rosmalen uiteindelijk 3-0. Door deze nederlaag staat SC Elshout nu op een 5e plaats in de stand, zeven punten achter koploper Nulandia.

Op naar Rosmalen, naar Maliskamp, mooi sportpark omringd door prachtige bomen in de herfstkleur. SC Elshout mist een aantal basisspelers maar gelukkig zijn er genoeg hulptroepen die in kunnen vallen, inclusief grensrechter Henri, bedankt allemaal.

De eerste helft was nog om aan te zien, in de 11e minuut werd een penalty door de neus geboord worden, een paar kansen aan beide kanten maar de beste toch voor Maliskamp. Een corner in de 33e minuut gaat alle kanten op voor de goal en belandt helaas in de netten, 1-0. In de 37e minuut gaat een afstandschot van Bram net naast. In de tweede helft is het hotseknots voetbal, zo wordt het op de tribune genoemd tenminste. Een, wat de supporters van Elshout betreft onterechte vrije trap, maakt de 2-0 voor Maliskamp in de 58e minuut. Voetballend wordt het steeds slechter, en loopt Elshout constant achter de feiten aan. Het wordt ineens ook donker, zo donker dat de lichten automatisch aan gaan. In de blessuretijd maakt Maliskamp de einduitslag compleet 3-0. “We hebben weleens betere wedstrijden gezien, maar vooruit allemaal de koppies weer omhoog. Volgende week beter”

Uitslagen
RKKSV – Boxtel 0-2
Maliskamp – SC Elshout 3-0
MEC 07 – Essche Boys 1-0
Jan van Arkel – Wilhelmina 4-4
Nulandia – BZS 2-1
Teisterbanders – VCB 1-2

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen