Word lid van Tennisvereniging Heusden

Foto: WGF

Word lid van Tennisvereniging Heusden en tennis de laatste 3 maanden van dit jaar gratis! Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat onderzoek uitwijst dat van alle sporten tennis de meest gezonde keuze is. Dit komt omdat je tennis je hele leven lang kunt beoefenen!

tennis Heusden

Al meer dan 45 jaar kun je genieten van de tennisbanen in Oudheusden. Op vijf banen, die er prachtig bij liggen, kun je bijna het hele jaar tennissen, zo vaak als je wilt! Tennisvereniging Heusden is daarnaast de gezelligste club in de omgeving. Er worden het hele jaar leuke activiteiten georganiseerd. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks een aantal gezelligheidstoernooien om samen met de leden een gezellige middag of avond te beleven.

Tennisles
In het voorjaar is er de mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met tennis. Tijdens deze actie kun je lessen volgen om nog beter te worden. De tennislessen bij Tennisvereniging Heusden worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers, zowel voor junioren en senioren, van beginner tot wedstrijdspeler. Er wordt les gegeven in twee perioden. De zomercyclus loopt van april t/m september en de wintercyclus loopt van oktober t/m maart.

Wil jij lid worden bij Tennisvereniging Heusden? Kijk dan snel op www.tvheusden.com. Via de website vind je meer informatie en kun jij je inschrijven als lid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen