SC Elshout verliest inhaalwedstrijd tegen Essche Boys

Foto: SC Elshout

Zondagmiddag was de wedstrijd SC Elshout tegen Essche Boys enhelaas weer voor het eerst zonder toeschouwers…..balen maar het is niet anders. Het werd een 0-1 en is SC Elshout gezakt naar de middenmoot in de 4e klasse G. Dinsdag voetbalt het weer thuis nu tegen de Teisterbanders

Essche Boys begint sterker aan de wedstrijd wat in de 6e min. resulteert in een goede kans voor Esch gered door Sam. Na 15 min. Komt Elshout iets beter in het spel maar Esch blijft sterker wat in de 30e min. Resulteert in de 0-1. Hierna komt Elshout een beetje op stoom met 3 kansen wat een doelpunt van Nik van Mook oplevert maar scheidsrechter kon niet zien dat hij achter de lijn was.

De 2e helft een sterker Elshout waarbij Esch op de counter gaat spelen. Elshout drukt Esch terug maar echt grote kansen komen er weinig doordat de eindpass vaak net niet goed genoeg is. Verder dan een schot van Nik van Mook op de bovenkant van de lat komt Elshout niet. Esch krijgt met hun countervoetbal nog wel een paar mogelijkheden maar Sam en de paal staan een grotere voorsprong in de weg.Jammer maar qua inzet er alles aan gedaan.  Verder was er nog een goede invalbeurt van Andres van Dijk.

Aanstaande dinsdag speelt SC Elshout opnieuw voor de competite, thuis tegen Teisterbanders, maar opnieuw proberen.

Foto is uit het archief

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen