SC Elshout wint inhaalduel (2-1)

Vierdeklasser SC Elshout heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen de Teisterbanders uit Avezaath met 2-1 gewonnen. De beide doelpunten werden gemaakt door Luc van de Aker en door deze overwinning stijgt SC Elshout naar de derde plaats.

Op de avond dat Nederland zich in een lege kuip plaatst voor het WK speelt Elshout, in ook een lege kuip, de inhaalwedstrijd tegen Teisterbanders. Op het veld staan twee gelijkwaardige teams waarbij Teisterbanders dankzij een penalty op 0-1 komt. Een hard werkend Elshout krijgt via Roel Pelders en een vrije trap van Nik van Mook op de paal ook een paar goede mogelijkheden. Rust 0-1.

Schepje er bovenop na rust. En dat gebeurt. Waar het voetballend de laatste weken allemaal niet zo lekker loopt, wordt met een tempoversnelling de tegenstander achteruit gedrukt. Dit resulteert na 20 minuten in een 1-1 stand. Via een mooie voorzet van Remco vd Hooven kan Luc van den Aker geheel vrijstaand inkoppen. Het spel gaat op en neer, welk team durft het meeste risico te nemen? Elshout blijft sterker ca. 5 min voor tijd hebben we geluk. Een schot van Luc van den Aker wordt van richting veranderd door een tegenstander waardoor de keeper kansloos is. In de laatste minuut nog een vrije trap voor Teisterbanders recht voor de goal maar deze gaat gelukkig hoog over. De punten blijven in Elshout na een zware doordeweekse wedstrijd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.