Van Gerwen vanavond in actie op WK Darts

Foto: Screeonshot RTL 7/WGF

Michael van Gerwen komt dinsdagavond in actie op het WK Darts in Londen. In de laatste avondwedstrijd neemt de drievoudig wereldkampioen het op tegen de Engelsman Chris Dobey. De 31-jarige Dobey staat op de wereldranglijst op een 30ste plaats. Het duel staat gepland voor de avondsessie en zal rond 22.30 uur gespeeld worden.

Michael van Gerwen schakelde eerder Chas Barstow uit en bleef de afgelopen week in Londen om zich voor te bereiden op het vervolg van het WK samen met zijn vriend Vincent van der Voort. Van der Voort heeft inmiddels het  WK darts moeten verlaten na een coronabesmetting.De positieve test van Van der Voort kan mogelijk ook gevolgen hebben voor Michael van Gerwen.

Gerwyn Price is bij de WK darts in Londen ontsnapt aan uitschakeling. De titelverdediger uit Wales won in de derde ronde moeizaam van de Belg Kim Huybrechts, de nummer 32 van de plaatsingslijst.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen