Geslaagd voetbaltoernooi voor jongeren!

Voor het twee jaar op rij heeft RKDVC haar voetbalvelden geopend voor het soccertoernooi tijdens de kerstvakantie. Ook dit jaar heeft het in aangepaste vorm plaatsgevonden in verband met corona. Maar de pret was er niet minder om. Zestig jongeren in leeftijd van 12 t/m 18 jaar hebben op 30 december gestreden voor de eerste plaats.

Zoals elk jaar duurde het niet lang voordat de aanmeldingen binnen stroomden. In totaal hebben 10 teams zich ingeschreven en daarmee was het toernooi vol. Mede-organisator Jos van der Ven van Stichting de Schroef: “ Dit is echt een gezelligheidstoernooi waar elk jaar hard gestreden wordt om de eerste plaats. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi en ik ben ook blij dat jongeren het toernooi ondersteunen. Dit jaar hebben namelijk ook stagiaires van Contour de Twern en één Citytrainer meegeholpen met de organisatie. Daarmee is het echt een toernooi voor en door jongeren.”

Van der Ven vervolgt: “We merken dat jongeren echt behoefte hebben aan een uitlaatklep. Daarom ben ik blij dat we met een beetje creativiteit wederom een mooi toernooi hebben neergezet. Dank aan alle betrokkenen.

Eindstanden
categorie 12-14 jaar:
1: DC Kelderklasse
2: GOAT
3: Haarsteegse Boys

categorie 15-17 jaar:
1: Zuipschutters Zuid
2: FC net iets te laat
3: FC 51

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen