VV Haarsteeg huldigt jubilarissen en bedankt lotenverkopers Grote clubactie

Het huldigen van jubilarissen, hoe doe je dat in een coronajaar? VV Haarsteeg vond een prima alternatieve manier op een mooie zaterdagochtend, buiten op het hoofdveld en gebruikmakend van de tribune. Helemaal coronaproof werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

VV Haarsteeg bestaat bijna 79 jaar en al 50 jaar lid zijn Joop Kipping en Kees van Esch. Zij zijn beiden trouwe leden die zich tijdens en na hun actieve voetbalcarrière actief hebben ingezet voor de club. Dat geldt ook voor John van Oss, Charles Verhoeven, Stefan van Heist en Gerard van Gestel. Zij werden gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap. De jeugd luisterde aandachtig en voor iedereen was er een persoonlijk bedankje, een beeldje of een speld en natuurlijk een mooie bos bloemen. Ook Jan Damen, een echt clubman met organisatietalent, werd door voorzitters Joost Klerks en Martijn van Esch bedankt voor zijn inzet voor VV Haarsteeg.

Aansluitend werden de verkopers van de Grote Clubactie bedankt. Deze actie was een groot succes voor VV Haarsteeg. De opbrengst bedroeg meer dan 6.800 euro! Dit geld gaat gebruikt worden voor activiteiten en materialen voor de jeugdafdeling. De meeste loten werden verkocht door Bartosz Grzebinski. Hij verkocht meer dan honderd loten en mag bij sponsor Knuvers Sport een trainingspak uitzoeken. Daarnaast ook in top 5 Luuk Oosterwaal, Thieme van Zundert, Daan Kok en Asayah Pattinaja. Onder alle verkopers met meer dan 25 loten werd aanvullend een trainingspak verloot. Hier werd de gelukkige winnaar Bob Akkermans. Voor teams met minimaal honderd loten waren er bonnen voor een frietje met ranja in de kantine. De top 5 meest verkopende teams hebben een uur Soccerhome gewonnen. Dit waren de JO11-1, JO9-4, JO8-1, JO11-3 en JO10-3!

Na het bedanken van alle verkopers was er door het kantinepersoneel een afhaalloket gerealiseerd zodat er voor iedereen een warme chocomel of koffie was. Vele gezichten, jong en oud, vertrokken met een glimlach naar huis.

Op de foto ontbreken Joop Kipping en Stefan van Heist. Zij konden helaas niet aanwezig zijn en worden / zijn later in het zonnetje gezet.

Foto’s Wil Gulpen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen