VV Haarsteeg en VV Nieuwkuijk gaan niet nat

Foto: Arjan van Dongen

Afgelopen weekend regende het katten en honden in het kwadraat. Daardoor werden de meeste wedstrijden afgelast. Alleen de derdeklassers Nieuwkuijk en Haarsteeg kwamen in actie en hielden aan dat rotweer een heel goed gevoel over.

Nieuwkuijk moest op bezoek bij TGG en had binnen een halfuur de Bosschenaren al op de knieën gedwongen: 0-3. Niels Kok opende de score, Roy de Vaan prikte er nog eens twee doelpunten bij. De zege kwam als geroepen, want vóór de winterstop draaide de mannen van trainer Corné Verhoeven met vierkante wielen. De laatste zege dateerde alweer van half oktober.

Adequaat inspelen op de elementen regen en wind, dat bleek het sleutelwoord in dit duel, meende Verhoeven. “De bal haalde vreemde capriolen uit. Daar moest je scherp op zijn. Dat hebben we uitstekend gedaan, geconcentreerd gevoetbald. En we zaten erbovenop.”

Haarsteeg ging in Gilze met drie punten aan de haal: 1-2. Een mooie revanche voor de nederlaag die afgelopen donderdag in eigen huis werd geleden tegen Waspik. “We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld”, vond trainer Metin. “En dat leverde ons heel veel kansen op. Maar benutten, dat blijft nog altijd een probleem.” Ruben Achten kreeg dat wel voor elkaar; hij opende de score. Ernes Ujkanovic werd matchwinner. Een heel aardige opsteker voor hem: hij maakte zijn debuut als basisspeler.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen