Verlies voor Van Gerwen in Newcastle

Foto: Screenshot/WGF

Michael van Gerwen is bij de zestiende en laatste reguliere speelronde van de Premier League uitgeschakeld in de kwartfinales. De Vlijmense darter verloor in Newcastle met 6-4 van Michael Smith. Vorige week verloor Van Gerwen ook al van de Engelsman in Londen (6-5)

Een break van Smith in de vijfde leg met een 114 finish bleek beslissend. Smith hield daarna tweemaal zijn eigen leg met een 15-darter, terwijl Van Gerwen in de buurt bleef door 86 en 74 uit te gooien.

Van Gerwen moest Smith echter zien te breaken en zijn laatste kans was in de tiende leg. Van Gerwen kwam echter niet in de buurt en zag Smith via een 14-darter de zege pakken.

Michael Smith won later op de avond de laatste weektitel in de Premier League Darts veroverd. Hij was voorafgaand aan de avond in Newcastle de enige speler in de competitie die nog geen weektoernooi had gewonnen. Smith won me t6-3 can Clayton

De play-offs van de Premier League Darts zijn op maandag 13 juni. Competitiewinnaar Clayton speelt dan tegen nummer vier Joe Cullen. Nummer twee Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen