Achter de Bogen komt in actie voor KWF bij Open Toernooi

Foto: Achter de Bogen

Het open toernooi van tennisvereniging Achter de Bogen uit Drunen staat dit jaar in het teken van KWF. Tijdens het toernooi wordt aandacht gevraagd en geld ingezameld voor de strijd tegen kanker.

Het open toernooi van LTC Achter de Bogen is van 11 tot en met 19 juni. Deelname is mogelijk in diverse categorieën en de organisatie doneert een deel van het inschrijfgeld aan KWF. Ook bestaat voor tennissers, maar zeker ook voor niet-tennissers of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan dit initiatief, de mogelijkheid om geld te doneren in een collectebus of op de speciale actiepagina van het toernooi op de website van KWF Kankerbestrijding (https://acties.kwf.nl/fundraisers/achterdebogen) .

“Erg mooi dat vanuit de toernooiorganisatie het initiatief gekomen is om met dit toernooi in actie te komen voor KWF”, zegt voorzitter Laurent van den Elshout namens LTC Achter de Bogen. “We hebben als club de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt hoe verschrikkelijk deze ziekte kan zijn. Enkele zeer gewaardeerde leden zijn eraan overleden. Ook daarom is het mooi om nu tijdens ons open toernooi een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen