Foto’s Motorsport spektakel in Elshout

Op zondag 5 juni  werd het motorsport spektakel Elshout georganiseerd op het circuit aan de Dekkerseweg in Elshout. Door de enorme regenval moesten de wedstrijden van maandag helaas worden afgelast. Heusden.Nieuws fotograaf Arjan van Dongen maakte een leuke fotoreportage van de wedstrijden op zondag.

Voor meer foto’s zie https://flic.kr/s/aHBqjzT1Dc

 Motorcross is de meest populaire motorsport die we kennen, het hele jaar door worden er wedstrijden georganiseerd. Niet alleen outdoor, maar ook indoor kan deze sport goed beoefend worden. Toch hoor je hier niet heel vaak iets over. Voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl reden genoeg om deze bijzondere tak eens uit te lichten. Motorcross is een veelzijdige sport die je met een crossmotor, zijspan of quad kunt beoefenen. Al op 5 jarige leeftijd beginnen kinderen met de sport. Het hele jaar door zijn er wedstrijden, georganiseerd in binnen- en buitenland. Wist jij dat je wel tot je 70ste kunt doorgaan met motorcross?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen