Coen Vermeltfoort wint in Polen

Foto: Coen Vermeltfoort

VolkerWessels renner Coen Vermeltfoort uit Vlijmen heeft in het Poolse Katowice de eerste etappe van de 33e Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques gewonnen. De wedstrijd in Polen duurt nog tot en met zaterdag.

Op de eerste dag van de Course Cycliste de Solidarnosc is het twee voor de prijs van één. De renners kregen eerst een etappe van ruim negentig kilometer tussen Żory en Katowice voor de wielen geschoven, gevolgd door een middagrit van net iets meer dan 125 kilometer van Tarnowskie Góry naar Sosnowiec. De inleidende rit ging over redelijk vlakke wegen en dus stond een sprint met een grote groep in de sterren geschreven.

In deze sprint bleek Vermeltfoort over de snelste benen te beschikken. De ervaren Nederlander versloeg de Pool Alan Banaszek en de Est Madis Mihkels in de strijd om de overwinning

De coureur van VolkerWessels is één van de meest sucesvolle renners van dit seizoen, met ook al zeges in de PWZ Zuidenveldtour en de Ronde van Overijssel. Ook won hij etappes in de Tour du Loir et Cher en de Tour de Normandie.

 Uitslag 1e etappe
1. Coen Vermeltfoort
2. Alan Banaszek
3. Madis Mihkels
4. Simon Dehair
5. Patrryk Stosz

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen