RKC verrast met komst Zakaria Bakkali

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met de komst van Zakaria Bakkali. De 26-jarige aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij Anderlecht deze zomer. Hij tekent in het Mandemakers Stadion een contract tot medio 2024.

Voor Bakkali betekent het een terugkeer op de Nederlandse velden. Hij speelde in de jeugd van PSV, waar hij in 2013 zijn doorbraak beleefde. De tweevoudig Rode Duivel speelde 24 duels voor de Eindhovenaren. In 2015 vertrok hij echter transfervrij naar Valencia, nadat lang gesteggel over een nieuwe verbintenis niets had opgeleverd.

Bakkali kon de hoge verwachtingen echter niet meer waarmaken. Hij speelde nog voor Deportivo La Coruña, Anderlecht en op huurbasis voor Beerschot. Bakkali speelde twee interlands voor de Rode Duivels.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Het talent van Zakaria staat buiten kijf en het is een belangrijke pijler binnen deze club om hiermee aan de slag te gaan. Wij als RKC Waalwijk bieden hem graag deze kans en hij is erop gebrand om zijn kwaliteiten te laten zien.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen