Elise van Ruremonde nieuwe fractieondersteuner Gemeentebelangen

Foto: Gemeentebelangen

Op de gemeenteraadsvergadering van 11 november is Elise van Ruremonde benoeming tot fractieondersteuner van Gemeentebelangen Heusden. Ze is 25 jaar en geboren en getogen in Vlijmen. Afgelopen maart heeft ze met haar vriend Ian de sleutel gekregen van het nieuwe huis in het Geerpark. Elise werk al meer dan zes jaar in de complexe gehandicaptenzorg, wat uitdagend werk is, maar haar veel voldoening geeft.

“Ik heb altijd al interesse gehad in de politiek. Misschien wel omdat mijn moeder ook al lang in de politiek actief is en dan krijg je daar veel van mee. Afgelopen jaren is mijn interesse voor de politiek gegroeid en was het voor mij een logische stap om daar actiever in te worden. Dat heeft geresulteerd in mijn aanmelding als fractieondersteuner voor Gemeentebelangen Heusden.

Gemeentebelangen Heusden is een partij waar ik mij prettig bij voel, waar ik veel heb mogen leren en mij een mooie kans biedt om me voor de inwoners van de gemeente Heusden in te zetten. Mijns inziens worden jongeren op dit moment nog onvoldoende vertegenwoordigd binnen de politiek.

Via deze weg kan ik een bijdrage leveren om jongeren meer bij de politiek te betrekken en deze grote groep een stem te geven binnen de gemeente Heusden” volgens Elise van Ruremonde.

Bron: HTR

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen