Feestelijk Fort Hedikhuizen

Terug naar de negentiende eeuw. Proef de sfeer van Fort Hedikhuizen, dat in 1820 gebouwd werd als onderdeel van de Hollandse waterlinie. Metersdikke vestingmuren, kanonnen en bakstenen gewelven laten de tijd moeiteloos anderhalve eeuw terugdraaien.

Wie de brug van het fort eenmaal benadert voelt de glorie van weleer. De verschillende gewelven ademen ieder hun unieke historische sfeer uit. Intiem, met bijzondere inrichting en decoratie, maar ook voorzien van al het comfort dat zorgt voor een aangenaam en onvergetelijk feest. De verschillende ruimtes zijn zo gesitueerd dat gezellig praten, genieten van muziek en dansen ongestoord naast elkaar kunnen plaatsvinden. De locatie is geschikt voor groepen tot maximaal  220 personen, maar ook voor groepen vanaf 40 personen is er een passende ruimte.
dickens2fort

In de decemberperiode is het Fort een uitstekend decor voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Charles Dickens vertelt graag zijn verhaal en neemt u mee in een samenspel van entertainment, heerlijk eten en drinken en fijne muziek. 
De Smaakfabriek BV, waaronder ook de formule van ’t Tunneke Themafeesten & Dinnershows valt, is de exploitant van deze bijzondere locatie. Graag verwelkomen wij u om deze locatie te bekijken en een feestelijk voorstel te mogen doen. 

De locatie is gevestigd aan de Rietveldenweg 2 te Hedikhuizen. Meer informatie vind u op de website www.forthedikhuizen.nl U kunt ons telefonisch bereiken op 073-5492375.

Graag tot ziens!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen