Ondernemers Boost 2015

Foto: OndernemersRijk

Op woensdag 4 februari 2015 vindt de allereerste editie plaats van Ondernemers Boost. Met dit evenement voor en door ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving wil OndernemersRijk ‘samenwerken’ een flinke, inspirerende impuls geven.

Onder het motto ‘onderneem meer, kijk verder, ontdek, proef, ontmoet, ervaar en doe’ organiseert OndernemersRijk ‘s-Hertogenbosch de allereerste Ondernemers Boost. Niks staande receptie, geen lintjes om door te knippen… Wat wel? Inspirerende sprekers, verrassende ontmoetingen, nieuwe en hernieuwde kennismakingen, theatrale hoogstandjes en verleidelijke aanbiedingen.

OndernemersRijk
OndernemersRijk is een unieke coöperatie van ondernemende zelfstandigen. Samenwerking is het fundament van de coöperatie. Door gebruik te maken van elkaars kennis en kwaliteiten bereiken deze ondernemers meer én hebben ze meer te bieden. OndernemersRijk is de plek waar actieve en ambitieuze ondernemers samenwerken, netwerken, inspireren en leren. De in januari 2015 opgerichte OndernemersRijk academy biedt praktische trainingen ván ondernemers, vóór ondernemers. De nieuwe locatie aan De Bloemendaal 10 geeft de club, haar leden én relaties dé boost die ze nodig hebben voor een succesvol 2015.

Programma
Wat staat er op het programma? Gerichte speedsessies voor concrete antwoorden op prangende zakelijke vragen, levendige lezingen, een inspiratiesessie door Nils ‘Durf te vragen’ Roemen, een netwerkborrel en meer. Het belooft een inspirerende middag te worden voor zelfstandigen en voor bedrijven die werken met een flexibele schil. Het volledige programma is te vinden de ‘Boost’pagina van www.ondernemersrijk.nl. Daar kunnen alle geïnteresseerden zich ook opgeven. Deelname is kosteloos, aanmelden is wel verplicht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen