Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook

Foto: Dorien de Nijs uitvaart

Ontelbare malen nemen we afscheid: een kus, een aai over de bol, nog even zwaaien. We staan er niet altijd bij stil, maar het kan ook de laatste keer zijn. Afscheid nemen van een mens is een intense ervaring.

Vertrouwen, rust uitstralen en er zijn…
Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding werkt vanuit deze drie begrippen. Onze ervaring met het begeleiden van uitvaarten sinds 1996 geeft u dit vertrouwen. Afscheid nemen van een dierbare is zeer persoonlijk. De vrouwen van Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding geven u het vertrouwen dat een uitvaart bij hen in goede handen is. Iedereen wil een afscheid graag op zijn of haar eigen manier vormgeven. Stap voor stap ondersteunen wij u om te komen tot de goede keuzes, wij geven u de handreikingen om de uitvaart echt een passend afscheid te laten zijn.

Wensen kenbaar maken
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om, zeker als u nog gezond bent, al te praten over de dood en hoe u het allemaal geregeld wilt hebben. Toch kiezen mensen er steeds vaker voor om tijdig zaken vast te leggen, zodat nabestaanden weten wat uw wensen zijn op het moment dat u komt te overlijden.

Gratis uitvaartwensenboekje
U kunt vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk gesprek met ons aanvragen waarin we uw uitvaartwensen bespreken en u inzicht geven in de kosten of wij sturen u gratis ons uitvaartwensenboekje toe.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding begeleidt uitvaarten in de regio’s Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.
073-6569303 (dag en nacht bereikbaar)
www.Doriendenijs.nl 
[email protected]

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen