Autobedrijf C. Verhoeven al vijftien jaar een begrip in Haarsteeg

Foto: C Verhoeven auto's

Autobedrijf C. Verhoeven auto’s is al ruim vijftien jaar het adres voor onderhoud en reparatie in Haarsteeg. Alle automerken worden vakkundig onderhouden en gerepareerd.

Ook kunt u terecht voor aankoop van alle merken nieuwe auto’s vertelt Charles, die samen met zijn vrouw sinds 2015 gevestigd is aan de Haarsteegsestraat 106b in Haarsteeg. “De klanten komen overal vandaan. We hebben zelfs klanten uit Almere. Dat zegt iets over de unieke kwaliteit die we leveren. Zo hebben we een vaste klantenkring opgebouwd,” zegt eigenaar Charles Verhoeven vol trots.
Naast onderhoud en reparatie is er ook een ruim aanbod van gebruikte auto’s. “Is er geen geschikte auto erbij gaan we altijd zoeken naar de perfecte occasion voor de klant. Uiteraard krijgen ze altijd een eerlijk advies.”

Aangesloten bij AD Autobedrijf
AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Ook Autobedrijf C. Verhoeven is daarbij aangesloten. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf-netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose:  u kunt er met ieder automerk terecht.

De voordelen zijn:
< Onderhoud/reparatie van alle merken (nieuw en oud)
< Twee jaar internationale onderhouds- en reparatiegarantie
< Betaalbaar onderhoud/reparatie met behoud van fabrieksgarantie
< Goed opgeleide en servicegerichte technici
< Hoogwaardige technische apparatuur
< Reparaties met uitsluitend originele onderdelen
< Voordelige en snelle pechservice
< Europees netwerk van 4600 AD Autobedrijven
< Stipte afspraken met een prijsopgave vooraf
< Alle AD Autobedrijven zijn BOVAG-gecertificeerd

“Wil je meer weten kom gerust langs want wij staan altijd klaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen, ” zegt Charles.

Vacature
Monique en Charles zijn ook nog zoek naar een eerste monteur autotechnicus met APK. Interesse? Neem gerust contact op met Charles of Monique.

Openingstijden: ma t/m vrij. Van 8.00-12.00 en van 13.00 tot 17.00. Zaterdag van 9.00-12.00 uur. Tevens is het bespreekbaar auto’s te bezichtigen buiten openingstijden.

C Verhoeven auto’s Haarsteeg
Haarsteegsestraat 106a
5254 TJ Haarsteeg
Tel. 073-8884630
E-mail i[email protected]

 

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen