Dick en Anton gaan samen twee Jumbo’s runnen

Foto: Heusden Nieuws

Dick de Fijter en Anton van Herk gaan in Vlijmen twee filialen van de Jumbo runnen. Beide Jumbowinkels worden omgebouwd tot een unieke supermarkt voor de inwoners van Vlijmen.

Dick de Fijter is met zijn personeel aan de laatste weken bezig met EMTÉ Vlijmen, waarvan hij bedrijfsleider is. De winkel gaat op zaterdag 16 maart sluiten en zal op woensdag 3 april om 09.00 uur feestelijk worden geopend als een nieuwe Jumbo.

Anton van Herk is inmiddels ook begonnen aan een grote verbouwing met zijn winkel van Jumbo aan de Oliemaat. Na een grondige verbouwing opent dit filiaal op 3 juli zijn deuren als nieuwe Jumbo.

“Het is erg fijn dat de klanten na de ombouw tot Jumbo alle vertrouwde personeelsleden blijven zien,” vertelt Dick de Fijter. “Maar wat ook prettig is: we gaan samenwerken met onze nieuwe collega’s. Zo kunnen we veel meer betekenen voor de inwoners van Vlijmen. Doordat we samen optrekken biedt het bijvoorbeeld meer mogelijkheden om verenigingen en evenementen te sponsoren,” vult Anton aan.

De heren hebben er alle vertrouwen in met een totaal assortiment op twee unieke locaties, de beste prijs en een compleet nieuwe Jumbostijl. Zodat de Vlijmenaren zich helemaal gaan thuis voelen bij deze twee nieuwe supermarkten. “Wij hebben er in ieder geval veel zin in om er samen met ons personeel een perfecte supermarkt van te gaan maken.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

'

Reacties

article
39226
Dick en Anton gaan samen twee Jumbo’s runnen
Dick de Fijter en Anton van Herk gaan in Vlijmen twee filialen van de Jumbo
https://heusden.nieuws.nl/zakelijk/20190222/dick-en-anton-gaan-samen-twee-jumbos-runnen/
2019-02-22T13:50:49+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/02/22131921/Jumbo-vlijmen-2.jpg
Zakelijk