De Maaihoeve: puur genieten in eeuwenoude boerderij

Bij koffie & theehuis de Maaihoeve in Giersbergen geniet je in een huiselijk sfeer van een lekkere kop koffie, thee of een heerlijke, verantwoorde lunch. Maar vooral van de huisgemaakte taarten met vers fruit, suikervrije cakes en zelfgemaakte koekjes bij de koffie.

“Je komt hier in een unieke, authentieke en sfeervolle omgeving, om lekker een kop koffie met elkaar te drinken of in alle rust de krant te lezen”, vertellen Gonnie van Veluw en haar dochter Anne. Ze zijn heel enthousiast over de Maaihoeve: “Deze boerderij is al eeuwen geleden gevestigd in Giersbergen. Die historie, dat zie je en je wordt erin ondergedompeld zodra je binnen komt.” Dat is te danken aan Gonnie haar man, Arie. Toen hij vijftien jaar geleden de boerderij kocht, heeft hij die weer helemaal in de originele staat teruggebracht.

Taarten bakken is voor Gonnie en Anne wat ze het allerliefste doen. “We vinden het heel leuk om voor onze vaste en nieuwe gasten lekkere landelijke taarten, een klassieke boeren appeltaart of een gluten- of suikervrije variant te maken. Ook kun je bij ons terecht voor een gezonde lunch die we maandelijks wisselen. We maken zoveel mogelijk gebruik van de groenten uit eigen tuin en biologische producten. Dit vullen we aan met verse, gezonde producten van het seizoen of van de lokale ondernemers’’. Anne vult aan: “Weggooien vinden we zonde en daarom proberen we zoveel mogelijk no-waist te werken. Zo kan het soms voorkomen dat we niet alle lunch gerechten meer hebben, op is dan echt op’’. Naast koffie en thee, heeft de Maaihoeve ook heerlijke dorstlessers voor op het zonnige terras: biologische frisdranken, huisgemaakte ice tea, ijskoffie en zomerse alcoholvrije cocktails. Ook labrador Ollie is een belangrijke spil in de twee dagen dat de Maaihoeve open is. Iedereen kan op een warm welkom rekenen en hond Ollie houdt de gasten gezelschap.

Vergaderruimte
Wil je in alle rust met maximaal twaalf personen vergaderen? Ook dan kunt u terecht bij de Maaihoeve. Tevens is het mogelijk om buiten de openingsdagen met grotere groepen iets te organiseren. Samen met Gonnie maakt u een programma op maat om er een gezellige dag van te maken. Ook een high tea is mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!
Openingstijden: donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Adresgegevens
De Maaihoeve koffie & thee
Giersbergen 2a
5151 RG Drunen
Tel. 0416-857065
Mob. 06-30990482
www.demaaihoeve.nl

 

 

'

Reacties

gallery
43768
De Maaihoeve: puur genieten in eeuwenoude boerderij
Bij koffie & theehuis de Maaihoeve in Giersbergen geniet je in een huiselijk sfeer van
https://heusden.nieuws.nl/zakelijk/20190613/de-maaihoeve-puur-genieten-in-eeuwenoude-boerderij/
2019-06-13T10:58:00+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/06/12161121/WG9_2975.jpg
Zakelijk