Big Bread Kitchen Drunen iedere dag geopend

Big Bread Kitchen Drunen, gevestigd aan de Jacobus van der Meijdenstraat 32, is een combinatie van een lunchroom, cafetaria en een laagdrempelig restaurant.  Ook voor patat met een snack bent u van harte welkom – elke dag.

De nieuwe vestiging staat onder leiding van franchisenemer Quing Wen Zheng. De luxe en ruim opgezette totaalzaak  heeft volop gratis parkeergelegenheid. Binnen zijn ruim 40 zitplaatsen;  ook is er een terras. De horecagelegenheid is sfeervol ingericht en beschikt over stijlvol en comfortabel meubilair.

Het concept is gericht op vers, lekker en gezond. Het betreft een compleet aanbod van kwaliteitsproducten, deels huisgemaakt. Iedere zes weken zijn er nieuwe acties. Tevens kunnen maaltijden online besteld worden. Daarnaast heeft  Big Bread Kitchen Drunen ook een assortiment ijs, sorbets en milkshakes.

Over Big Bread Kitchen
Big Bread is in 2003 in Tiel gestart. Vanaf 2008 werd het een franchiseorganisatie. Het kreeg in 2017 de naam Big Bread Kitchen. Inmiddels zijn er meer dan twintig vestigingen.  Het Big Bread Kitchen-concept is gericht op een zo compleet mogelijk aanbod en een grote variatie, in gezond maar ook glutenvrij eten.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 22.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur
Big Bread Kitchen Drunen
Jacobus van der Meijdenstraat 32
5151 HG Drunen
Tel. 0416-373023
www.bigbread-drunen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen