Na verbouwing Nancy’s Plantenhoekje nog meer keuze voor klant

Groenliefhebbers kunnen volop hun hart ophalen bij Nancy’s Plantenhoek aan de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Na een verbouwing kan Nancy’s Plantenhoekje de klant nog beter van dienst zijn.

De winkel biedt na een grondige verbouwing nog meer onderdak aan al wat groeit en bloeit uit eigen kwekerij. Vaste planten en seizoensplanten, struiken, grassen, rozen, bomen, heesters, coniferen, groenblijvers en bladverliezers, kruiden-, groenten- en vruchtenplanten, kuip- en perkplanten, zaden en bollen – de keuze is enorm! Of je nu op zoek bent naar een haag, borders wilt beplanten, je balkon of terras wilt opleuken, een moestuin wilt aanleggen, een mooie plant cadeau wilt doen, tuiniert op zand of kleigrond… bij Nancy’s Plantenhoekje vind je alles wat je zoekt, en nog veel meer.

Eigenaresse Nancy Lansdaal is trots.  “We zijn twaalf jaar geleden hier begonnen met een klein hoekje. En kijk eens wat we nu neergezet hebben,  samen met het enthousiaste personeel. Een grotere winkel, een uitgebreid assortiment en zelfs de parkeerplaats biedt meer parkeermogelijkheden voor de klanten. Wat wil je nog meer.”
Nancy Lansdaal is opgelucht dat klanten nu weer zonder afspraak normaal binnen kunnen lopen.

Nancy’s Plantenhoekje heeft inmiddels ook een regionale functie opgebouwd want de klanten komen inmiddels uit de gehele regio naar Haarsteeg. “Heeft ook te maken met de planten die we verkopen. Veel ervan komen uit eigen kwekerij, zo kunnen wij dan beter kwaliteit garanderen. ”

Moederdag
Zondag 9 mei is het Moederdag en is er deze week bij Nancy’s Plantenhoekje een speciale Moederdagaanbieding. Een hangpot Petunia per stuk voor 6 euro en 2 stuks voor 10 euro.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08.30 – 18.00 uur
Vrijdag 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag 08.30 – 17.00 uur

Nancy’s Plantenhoekje
Tuinbouwweg 22
5254 VJ Haarsteeg
Tel. 06-18568064

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen