Hoe beleef jij bereikbaarheid in Noordoost-Brabant? Doe mee aan het onderzoek

31 mei , 11:26 Gemeente
csm enquette onderzoek no brabant 714002e99f
Een goede bereikbaarheid voor iedereen in de regio is belangrijk. De gemeenten in Noordoost-Brabant zijn benieuwd naar hoe bewoners de bereikbaarheid ervaren. Zo ook wij. Welk vervoermiddel gebruiken inwoners. Ervaren zij problemen? Wat zijn de wensen. Royal HaskoningDHV (RHDHV) voert daarom een onderzoek uit.
Met als streven om voor iedereen in Noordoost-Brabant een goede bereikbaarheid te verkrijgen. Jouw mening, over de bereikbaarheid in de regio Noordoost-Brabant, is daarom belangrijk. Vul daarom de enquette in. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst kun je via deze link invullen: https://q.crowdtech.com/bXL9y7SZIU2Ng2kFvtYtmQ
Alvast bedankt voor je deelname.
Wil je naast het invullen van deze vragenlijst ook deelnemen aan een van de groepsgesprekken over de bereikbaarheid in de regio Noordoost-Brabant? Stuur dan een mailtje naar [email protected] .
Op basis van de vragenlijst en de groepsgesprekken kunnen er maatregelen getroffen worden om de bereikbaarheid voor iedereen te verbeteren.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail