Concert The Fortunate Sons in De Voorste Venne

13 dec 2023, 16:52 Nieuws
8429 s1024x768
Dit wilt u niet missen. Vrijdag 1 maart 2024 om 20.15 uur In De Voorste Venne SBS6 deelnemers van het televisieprogramma The Tribute – Battle of the Bands, The Fortunate Sons 50 years of rock ’n roll history spelen in De Voorste Venne.
In het nieuwe seizoen van The Tribute – Battle of the Bands spelen twaalf tributebands de grootste hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na waaronder The Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival). De vier finalisten treden allemaal op tijdens The Tribute in concert ¬ in de Ziggo Dome op 12 april 2024!
Maar vóórdat ze daar gaan optreden komen ze naar De Voorste Venne en daar wilt u toch ook bij zijn.
The Fortunate Sons: “Bad moon Rising”, “Proud Mary” en “Who’ll stop the Rain”. Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Toch is het in 2022 alweer 50 jaar geleden dat aan het korte maar hevige bestaan van CCR een einde kwam. Dit jubileum is voor “The Fortunate Sons” de aanleiding geweest om in de voorstelling “CCR: 50 years of rock ’n roll history” een halve eeuw terug in de tijd te gaan voor het complete verhaal van CCR. Het verhaal van John Fogerty en zijn schoolvrienden uit El Cerrito, Californië, die eind jaren ’60 uitgroeiden tot één van de meest succesvolle bands uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Ga mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud!
Voor meer info: www.devoorstevenne.nl
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een