Nieuwe fractieondersteuners DMP benoemd

Foto: DMP Heusden

Op 10 mei 2022 zijn Jeannette Verhoofstad, Janiek Stupers, Bauke Bakkers, Manon Molenschot en Stijn Holtslag (niet op de foto) benoemd tot de fractieondersteuners namens DMP Heusden. Daar zijn we heel blij mee en trots op. Fractieondersteuners zijn namelijk erg belangrijk om het raadswerk goed uit te voeren.

Ze ondersteunen en helpen de raadsleden bij het vele werk. Maar daarnaast mogen ze zelf deelnemen aan de informatievergaderingen en bijeenkomsten en bereiden ze zich zo voor op het echte raadswerk, een mooie springplank.

Sommige fractieondersteuners draaien al wat langer mee. Zo was Jeannette Verhoofdstad (47) eerst nog raadslid en gaat ze nu verder als fractieondersteuner. Het is fijn dat haar expertise en ervaring behouden blijft voor DMP. Manon Molenschot (22) en Janiek Stupers (24) zijn inmiddels al langer vaste krachten binnen DMP en blijven dit gelukkig doen. Nieuw zijn Bauke Bakkers (22) en Stijn Holtslag (24), beiden uit Drunen.

Bauke is student Staats- en Bestuursrecht aan de universiteit van Tilburg en tevens vrijwilliger bij Rechtswinkel de Langstraat en lid bij RKDVC. Als jongvolwassene student weet hij wat er onder jongeren speelt en wat hen bezig houdt. Voor deze groep zou hij zich graag willen inzetten en hen een stem willen geven, zonder ook de belangen van de andere inwoners van Heusden uit het oog te verliezen. Stijn Holtslag werkt in de zorg als woonbegeleider/ ambulant begeleider in de jeugdzorg/gehandicapten sector bij een organisatie in Drunen. Vanuit zijn werk in de jeugd/gehandicapten zorg weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij en de verbinding hebben met de huidige samenleving. Hij vindt het belangrijk dat het sociaal domein de aandacht krijgt wat het verdient en zet zich daar graag voor in.

DMP Heusden wenst alle fractieondersteuners heel veel succes en zijn erg blij dat ze deel uitmaken van de fractie. Samen doen, samen sterk!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen