112

Explosie zwaar vuurwerk zorgt voor ravage bij huis in Heusden

Dinsdagavond heeft explosie voor flinke schade gezorgd aan een huis in Heusden. De ruit aan de voorkant van het huis aan de Zustersteeg sprong eruit. Er waren op het moment van de explosie volgens omstanders meerdere bewoners, onder wie enkele kinderen, thuis. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond.

Volgens de politie is de explosie mogelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk dat werd afgestoken. In en om het huis was het na de explosie een ravage. Overal lagen scherven van de ruit die door de ontploffing aan diggelen ging. Ook lagen er stukken van het kozijn dat door de explosie deels uit de sponning werd geblazen.

Dader gevlucht
De vermoedelijke dader is gevlucht in de richting van de Westakker in Oudheusden. Volgens omstanders zou hij er op een motor vandoor zijn gegaan. In een wei aan de Westakker zou hij zich vast hebben gereden waarna hij er te voet vandoor ging.

Ondanks een uitgebreide zoektocht naar de verdachte is hij, voor zover bekend, nog niet gepakt. De politie heeft bij de zoektocht onder meer een helikopter ingezet.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen