112

Twee verdachten opgepakt na vondst dode man in auto Vlijmen

De politie doet onderzoek naar de dood van een man in Vlijmen. De man werd woensdagmorgen dood in een auto aangetroffen aan de Wilhelminastraat. De politie houdt rekening met een misdrijf.

Het slachtoffer werd woensdagochtend rond 7.00 uur gevonden door een vrouw. Hij lag in een auto die stond geparkeerd bij een locatie voor de tijdelijke opvang van arbeidsmigranten. De vrouw alarmeerde direct de politie. Door de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen houden zij ernstig rekening met een misdrijf.

Onderzoek
De politie is direct een groot onderzoek opgestart. Daarbij wordt gesproken met diverse mogelijke getuigen en bekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. De collega’s van forensische opsporing doen uitgebreid sporenonderzoek in en rond de auto. In de loop van ochtend konden op basis van het onderzoek twee verdachten worden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 24 en 32 jaar oud, beiden bewoner van de opvanglocatie. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek en zitten beiden in beperkingen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld en wordt verder onderzocht.

Getuigen
De politie is uiteraard ook op zoek naar mogelijke getuigen. Mensen die iets gezien hebben of anderszins iets weten dat met deze zaak, vragen ze om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

De schrik zit er goed in bij bewoners van de Wilhelminastraat. In hun straat is een dode man aangetroffen, die waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen. En dat zorgt voor veel ongeloof.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen