112

Dode bij ongeluk met vrachtwagen en bestelauto op A59 bij Drunen

Bij een zwaar ongeluk tussen een bestelauto en een vrachtwagen op de A59 bij Drunen is zeker één persoon overleden. Dat heeft de politie laten weten.

Eerder verloor een vrachtwagen rond 14.00 uur een wiel van zijn wagen en was de weg tijdelijk afgesloten. Door de ontstaande file heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een bestelbusje is met volle vaart op een vrachtwagen gebotst. De hulpdiensten waren massaal ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden echter dat mocht niet meer baten. De bestuurder is overleden aan zijn verwondingen. Een traumahelikopter vanuit Rotterdam werd ook opgeroepen voor het slachtoffer.

Door het verschrikkelijke incident is de weg dicht tussen knooppunt Hooipolder en de afrit Heusden. De weg werd rond 14.45 uur afgesloten. Hoelang dat nog duurt, is niet bekend. Wie richting Den Bosch wil rijden, kan dat via Gorinchem of Breda doen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen