112

Boerenbond in Drunen overvallen

Twintig minuten voor sluitingstijd is vrijdagavond het Boerenbond-filiaal in Drunen overvallen. Het gaat om waarschijnlijk om één dader. Een medewerker is volgens de politie bedreigd met een steekwapen. Er raakte niemand gewond bij de overval en mogelijk heeft hij wat buit gemaakt.

De man droeg een zwarte broek, een lichte jas, sneakers en een zwart mondkapje. De dader zou 1,80 meter lang zijn en een normaal postuur hebben. Hij had een gele tas bij zich. De politie raadt mensen die hem zien aan geen actie in zijn richting te ondernemen, maar wel snel contact op te nemen met de politie. De man zou richting het centrum van Drunen zijn gevlucht.

De politie is volop op zoek naar de verdachte.,”We doen ook buurtonderzoek en bekijken camerabeelden”, meldt een woordvoerder van de politie. Heb je iets gezien of gehoord laat het de politie weten op 0900-8844.

Signalement verdachte: Normaal postuur, zwarte broek, grijze / lichte hoodie, zwart mondkapje en een capuchon op. Ook droeg hij een gele tas bij zich.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen