112

Meisje (12) vermist in omgeving Drunen

Foto: Politie

De politie is een zoekactie gestart naar een 12-jarig meisje dat vermist raakte in de omgeving van Drunen. Ze werd dinsdagochtend rond 10.00 uur voor het laatst gezien. De politie spreekt van een urgente vermissing.

,,We zijn er druk mee bezig”, meldt een woordvoerster van de politie. ,,Het betreft een minderjarig meisje, dus wij maken ons zeker zorgen.”

De melding kwam dinsdagavond binnen bij de hulpdiensten, waarna een zoekactie op touw werd gezet. De politie weet nog niet in welke richting het meisje kan zijn gegaan.

Finlandplantsoen, het vermiste meisje is nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder. Tips? tel 0900-8844.

Update
De 12-jarige Angelika uit Drunen is inmiddels al ruim 24 uur vermist. Haar familie maakt zich grote zorgen en vraagt om hulp. ,,We denken dat ze naar iemand toe is die ze online heeft ontmoet.”

Anna Jagodzińska is de tante van Angelika. Volgens Anna heeft het meisje dinsdagmorgen onverwachts het huis verlaten. ,,Ze was eten aan het maken en is ineens vertrokken. Haar ouders waren op het werk.” De familie heeft geen idee waar de tiener heen is gegaan. ,,Maar via via hebben we gehoord dat ze online iemand heeft ontmoet en dat ze naar Arnhem ging.”

Voor het laatst actief in Oss

Dat zou kunnen kloppen, zegt haar tante. ,,Haar telefoon is gisteren voor het laatst actief geweest in Oss. Tot ongeveer 16.00 uur was de telefoon nog in de lucht. Maar helaas heeft ze geen oproepen beantwoord of berichten gestuurd of gelezen.” Ook heeft ze, volgens haar tante, geen contact gezocht met vrienden.

Bron: Brabants Dagblad

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen