112

Vermiste Angelika uit Drunen is weer terecht

Foto: Politie

De 12-jarige Angelika uit Drunen is weer terecht. Het meisje werd dinsdagmorgen voor het laatst gezien. Waar Angelika in de tussentijd is geweest, is nog niet bekend.

Anna, de tante van het meisje, meldt dat ze in Arnhem is gevonden. “We zijn net door de politie gebeld. Ze is nu op het bureau in Den Bosch. Wel is duidelijk dat Angelika het goed maakt. “We willen iedereen heel erg bedanken voor alle hulp en het zoeken. Dit was zo’n moeilijke tijd voor haar ouders. We geven haar zo een grote knuffel. Ik tril nog van geluk en heb er eigenlijk geen woorden voor.”

Haar familie maakte zich eerder grote zorgen. Anna Jagodzińska is de tante van Angelika. Volgens Anna verliet het meisje dinsdagmorgen onverwachts het huis verlaten. ,,Ze was eten aan het maken en is ineens vertrokken. Haar ouders waren op het werk.” De familie had geen idee waar de tiener heenging. ,,Maar via via hebben we gehoord dat ze online iemand heeft ontmoet en dat ze naar Arnhem ging.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen