112

Automobilist rijdt bij Oudheusden de sloot in

Foto: FPMB Erik Haverhals

Dinsdagavond is een automobilist een sloot in gereden op de Provincialeweg bij Oudheusden. Hij maakte een stuurfout op de N267 en dat was het een einde aan zijn rit naar Maastricht.

De bestuurder had zijn auto net volgetankt voor de lange rit naar Zuid-Limburg. Met één wiel reed het voertuig de berm in. Als reactie trok de automobilist net iets te hard aan zijn stuur.

De wagen draaide richting de sloot en de bestuurder kon de geul niet meer ontwijken. Onderaan de greppel kwam de auto schuin tegen de slootkant tot stilstand. De man achter het stuur raakte niet gewond en stapte zelf uit. Hij kreeg daarbij geen natte voeten, omdat de sloot droog staat.

Terwijl hij zich een weg baande door het riet, belde de bestuurder de hulpdiensten. De man bleek alleen te zijn geschrokken van de glijpartij. Zijn reis naar Maastricht kon hij echter niet vervolgen. Een bergingsbedrijf takelt de auto uit de sloot.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen