Blog Burgemeester Willemijn van Hees: Nieuwjaarswens

Foto: WGF

Burgemeester Willemijn van Hees heeft weer een nieuwe blog geschreven voor alle inwoners van de gemeente Heusden, waarin ze vertelt over haar werk als burgemeester en over de dingen die haar opvallen en bezighouden. De blog van de burgemeester verschijnt om de twee weken op Heusden.Nieuws en de website van de gemeente Heusden. Met deze keer een Nieuwjaarswens van onze burgemeester

Beste Heusdenaren,

Op de laatste dag van 2021 schrijf ik natuurlijk geen gewone blog. Die draad pak ik weer op in de eerste week na de kerstvakantie! Vandaag wil ik u namens het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie van Heusden het allerbeste wensen voor 2022! Wij wensen u en uw geliefden geluk en gezondheid. Ook volgend jaar staan wij weer voor u klaar om samen met u uw dromen te realiseren of wanneer u hulp nodig heeft.

Mijn blogs sluit ik meestal af met het motto “samen thuis in Heusden” en ik ben u allen dankbaar, omdat u samen deze woorden hebt waargemaakt in 2021. Ik kijk ernaar uit om deze saamhorigheid ook in 2022 mee te mogen maken en te mogen ondersteunen!

Ook in 2022 samen thuis in Heusden!

Willemijn van Hees
Burgemeester van Heusden

Zie alle vorige blogs van Burgemeester van Hees hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen