Burgemeester Willemijn van Hees heeft nieuwe blog geschreven

Foto: Wil Gulpen

Burgemeester Willemijn van Hees heeft weer een nieuwe blog geschreven voor alle inwoners van de gemeente Heusden, waarin ze vertelt over haar werk als burgemeester en over de dingen die haar opvallen en bezighouden. De blog van de burgemeester verschijnt om de twee weken op Heusden.Nieuws en de website van de gemeente Heusden. Deze keer gaat het in de blog over ritme, blogs en transparant

Beste Heusdenaren,
“De scholen zijn weer begonnen”. Die spandoeken die u her en der ziet, zijn het teken dat de zomervakantie ten einde is. Hopelijk kunt u terugkijken op een mooie zomer en hebt u kunnen bijtanken!

Ritme
Met het begin van het nieuwe schooljaar begint namelijk natuurlijk ook de drukte van het ‘gewone’ leven en raken we met ons allen (te) snel het vakantieritme kwijt. Tegelijkertijd is voor veel mensen het afsluiten van de vakantie juist fijn. Opa’s en oma’s zien de kleinkinderen weer als ze oppassen, alleenstaanden hebben weer buren om hen heen, kinderen die zich begonnen te vervelen kunnen weer gaan sporten en vrienden of vriendinnen zijn ook weer terug van vakantie. Ons gewone ritme betekent gelukkig ook dat we weer kunnen genieten van het samen wonen en leven in onze gemeente.

Blogs
Over ritme gesproken… Wellicht hebt u gemerkt dat ik in de weken voor de zomervakantie mijn ritme kwijtraakte bij het schrijven van deze blogs. Dat zette me in de zomer aan het denken en eigenlijk is het ook helemaal niet zo informatief om alleen als burgemeester een kijkje te geven in mijn werk. In het college werken we als team samen en het werk van de wethouders is zondermeer de moeite waard om u erover te informeren.

Daarom hebben we afgesproken dat we deze blogs samen gaan maken. Iedere twee weken krijgt u vanuit een ander lid van het college een ‘kijkje in onze keuken’. Zo willen we u laten meekijken in waar we als gemeentebestuur mee bezig zijn.

Natuurlijk leest u deze blogs gewoon weer bij Heusden.nieuws.nl en op onze eigen website www.heusden.nl.

Transparant
Onze blogs zijn natuurlijk niet de enige manier waarop we u informeren over wat we als gemeente doen, welke besluiten we nemen of met welke onderwerpen we bezig zijn. Op onze website vindt u al onze communicatiekanalen. U kunt zich op onze website bijvoorbeeld abonneren op onze gratis e-mailnieuwsbrief met ons weeknieuws en op e-mailnieuwsbrieven over verschillende projecten. U vindt er onze wekelijkse infopagina’s Nu & Morgen, die ook in Weekblad Heusden verschijnen. Via al deze communicatiekanalen willen u beeld geven over het werk van uw gemeente.

Samen thuis in Heusden!

Willemijn van Hees Burgemeester van Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen