Zomerevenement in tuin Gouverneurshuis

Foto: Gouverneurshuis

Op zondagmiddag 26 juni is er een optreden Maaike Girardin in de tuin van het Gouverneurshuis in Heusden. Aanvang van de middag is 14.30 uur en entree is 17.50 euro en en de tuin is open om 14.00 uur. De komende tijd worden er meer evenementen georganiseerd in de tuin van Het Gouverneurshuis.

Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt verborgen gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar.

Maaike nodigt je uit om haar fysieke en emotionele reizen opnieuw mee te maken, maar dan nu via haar poëtische teksten en folky gitaarspel. In de afgelopen jaren heeft Maaike mogen spelen op podia over de wereld waaronder in Israël, Vietnam en Australië. Ze werkte samen met vele muzikanten van verschillende nationaliteiten en genres. Optredens in de Zweedse ambassade in Hanoi en in de Blue Note Jazz Club in Milaan zijn momenten waar zij trots op terugkijkt.

Ze heeft meerdere prijzen gewonnen op de Artist Voice Music-conferentie in Italië. Zomer 2019 keerde ze terug naar Nederland om zich fulltime aan haar muziek te wijden in combinatie met haar studie Songwriting aan de Rockacademie. Afgelopen zomer deden ze mee aan de nationale finale van Tour Music Fest in Rome. En momenteel werkt Maaike aan haar debuutalbum met Italiaanse gitarist Alberto Ammendolia , dat dit jaar zal uitkomen.Haar ambitie is om met haar muziek zoveel mogelijk zielen te raken, en de connectie tussen de mensen te laten herbeleven.

Allemaal in de tuin van het Gouverneurshuis te Heusden.

< Zondagmiddag 26 juni 2022.
< Aanvang: 14:30 uur. (toegang vanaf 14:00 uur.)
< Ticketprijs €17,50 per persoon.
< Locatie: Het Gouverneurshuis, Putterstraat 14, 5256 AN Heusden.
< Meer info op onze website: https://gouverneurshuis.nl
< U kunt hier direct uw tickets bestellen: https://bit.ly/3m0JTTa

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen