Geerpark Vlijmen groeit verder met 75 woningen rondom het park

Foto: Geerpark

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen staat aan de vooravond van weer een nieuwe uitbreiding. Terwijl in deelgebied Goede Morgen fase 1 binnenkort de laatste van ruim 100 koop- en huurwoningen wordt opgeleverd, zijn de voorbereidingen voor de volgende bouwfases in volle gang.

In mei starten ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong met de bouw van in totaal 75 koop- en huurwoningen in de omgeving van het park. Alle woningen in dit nieuwe gedeelte van Goede Morgen zijn ook nu weer gasloos en nul-op-de-meter.

 Fase 2 van Goede Morgen bestaat uit 53 koopwoningen. Op enkele vrijstaande woningen na, zijn al deze woningen al verkocht. In juni worden de bodembronnen voor de warmtepompen geboord en na de bouwvak start Janssen de Jong met de fundering. Zeven Buitenkanswoningen (hoek- en tussenwoningen) in fase 3 gaan vandaag in verkoop. De bouw van deze hoek- en tussenwoningen start al in mei en bouwer Hendriks Coppelmans verwacht dat dit plandeel in het voorjaar van 2020 klaar is. In deze fase komen ook 15 huurwoningen voor Woonveste. De verhuur daarvan gaat naar verwachting eind 2019 van start (meer informatie volgt via de website www.woonveste.nl).

Buitenkans
De zeven hoek-en tussenwoningen die vandaag in verkoop gaan, zijn een buitenkans voor wie snel in Geerpark wil wonen. Er geldt geen verkoopdrempel voor start bouw. De woningen zijn dus met zekerheid al over een klein jaar klaar. De woningen liggen ook op een Buitenkansplek: letterlijk met de waterslinger op elke hoek van de straat en dicht bij het park (sommige hebben er zelfs uitzicht op). De Buitenkanswoningen hebben een jaren-30-architectuur en zijn beschikbaar vanaf € 274.500,- V.O.N.. Inschrijven kan tot 5 mei.

Meer informatie
Meer informatie over de buitenkanswoningen en de laatste vrijstaande woningen in fase 2 is verkrijgbaar via de website goedemorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / [email protected]) of Staete makelaars (073- 5117000 / [email protected]).

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nlwww.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Reacties