Woensdag 16 oktober start de ‘Week van ons Water’

Foto: Pixabay

Op woensdag 16 oktober start de ‘Week van ons Water’. Er worden in heel Nederland weer tal van leerzame en verrassende activiteiten georganiseerd die antwoord geven op vragen als: hoe beschermen we Nederland tegen water? Maar ook hoe jij bij kan dragen aan een schoon riool en dus een beter milieu.

In Drunen kun je op woensdagmiddag 16 oktober van 13.00 tot 17.00 uur daarom een kijkje nemen bij het gemaal aan de Stationsstraat in Drunen, vlakbij de rotonde Spoorlaan / Stationsstraat. Daarnaast is er ook een rioolinspectiewagen aanwezig. Medewerkers laten je graag zien hoe zij het riool controleren. Kom jij een kijkje nemen? Meld je dan snel aan op www.heusden.nl/schoonwater

Schoon water? Vanzelfsprekend toch…
Achter de schermen werken de gemeente Heusden, het Waterschap Aa en Maas en Brabant Water hard aan schoon (drink)water. Bijvoorbeeld door het zorgen voor een goede riolering en afwatering, het schoonhouden van sloten en zuiveren van afvalwater en het leveren van drinkwater. Maar dit kunnen we niet alleen! Samen met jou kunnen we ons (drink)water schoon en gezond houden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties

0