Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan

Foto: WGF

Het komende jaar gaat de Gemeente Heusden aan de slag met een nieuwe gemeentelijk verkeer en vervoerplan, kortweg GVVP. Met dit plan geven ze antwoord op de verschillende thema’s die spelen binnen de gemeente.

Veiligheid, beweging, uitstoot, bereikbaarheid, economie… Mobiliteit heeft vele gezichten. Met het gemeentelijk verkeer- en vervoerplan geven de mobiliteit in Heusden een eigen gezicht.

Als gemeente hebben ze uw hulp hard nodig. Als bewoners, ondernemer of maatschappelijke organisaties weet u immers als geen ander wat goed is voor de dorpen in onze gemeente. Het komende jaar zullen daarom op verschillende momenten aan u vragen om mee te denken en te werken.

Enkele weken geleden zijn we van start gegaan met de mobiliteitsvisie van de gemeente Heusden. Met inwoners, ondernemers, scholieren, maatschappelijke organisaties en raadsleden gaan we in gesprek over de toekomst van Heusden en welke rol verkeer en vervoer hierin spelen. Doe je ook mee? Lees meer op www.heusden.nl/gvvp.

Geplaatst door Gemeente Heusden op Woensdag 5 februari 2020

Doe jij met ons mee!?
Op deze webpagina treft u de komende tijd alle actuele informatie aan over het GVVP. Check daarom regelmatig deze pagina en raadpleeg in de rechterkolom de aanvullende informatie over het GVVP.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het GVVP of heeft u hierover vragen? Neem contact op met de gemeente Heusden, telefoon (073) 5131 789. Een e-mail sturen kan ook: [email protected].

Planning GVVP 2020
Plan van Aanpak

Bron: Gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties