Kermis in Vlijmen vanaf vrijdag

Foto: Pixabay

Voor veel inwoners is de kermis een evenement waar jong en oud naar uitkijkt. Zowel de gemeente als de organisator van de kermissen in Vlijmen willen deze op een verantwoorde manier door te laten gaan omdat de ervaringen met de kermis in Haarsteeg positief waren. De kermis in Vlijmen vindt plaats op het Plein van vrijdag 25 september tot en met dinsdag 29 september.

Samen met de kermisexploitant zijn er verschillende coronamaatregelen opgesteld. Zo is het kermisterrein uitgebreidt en omhekt om de drukte op het terrein goed te kunnen reguleren. Op drukke momenten staat er beveiliging bij de ingangen. Volg de instructies van de beveiligers op! Verder is het belangrijk om anderhalve meter afstand te houden van andere kermisbezoekers die niet tot jouw huishouden behoren. Meer informatie over de coronamaatregelen tijdens de kermis lees je op www.heusden.nl en bij de ingang van het kermisterrein.

Kom te voet of met de fiets!
Ben je van plan om naar het centrum van Vlijmen te komen tijdens de kermis? Kom dan met de fiets of lopend? Als je met de auto komt kun je het beste parkeren op het parkeerterrein bij het gemeentehuis of aan de Oliemaat.

Bron: Gemeente Heusden

Reacties