Gemeente Heusden stopt tijdelijk met avondopenstelling donderdag

Foto: Gemeente Heusden

De gemeente Heusden stopt vanaf 22 oktober tijdelijk met de avondopenstelling op donderdag van het gemeentehuis in Vlijmen, in ieder geval tot 12 november. Op de reguliere openingstijden en de avondopenstelling op dinsdagavond blijft onze dienstverlening onveranderd.

Reden om tijdelijk de avondopenstelling op donderdag te stoppen is dat er weinig gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast willen we onze baliemedewerkers zodanig inzetten dat zij zolang mogelijk de dienstverlening aan de balie kunnen bieden. Ook in het gemeentehuis in Vlijmen houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Draag daarom een mondkapje in het gemeentehuis en houd 1,5 meter afstand tot elkaar en medewerkers. We houden hier ook rekening mee met het inplannen van afspraken. Ook willen we je verzoeken zoveel mogelijk alleen naar het gemeentehuis te komen.

Herfstvakantie op afspraak
Tijdens de herfstvakantie werken we de hele dag alléén op afspraak! Maak daarom makkelijk en snel een afspraak via www.heusden.nl, hier vind je ook onze actuele openingstijden.

Balie-uur voor kwetsbare inwoners
Op werkdagen tussen 13.00 en 14.00 uur is de gemeentebalie in Vlijmen gereserveerd voor oudere en kwetsbare inwoners van de gemeente Heusden. Zij kunnen dan in alle rust bij de balie terecht voor de aanvraag van een paspoort, identiteitskaart of een andere dienst. Het is wel nodig om een afspraak te maken voor dat moment. Dat kan door te bellen met de gemeente: (073) 513 1789.

Bron: Gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties