Denk mee met wensen en ideeën over de herinrichting van de Vijfhoevenlaan Vlijmen

Foto: Gemeente

Hoe de Vijfhoevenlaan er straks uit komt te zien is nog niet bekend. Wel wordt deze straat in de toekomst de nieuwe toegang en gebiedsontsluitingsweg van Vlijmen en woonwijk De Grassen wordt. Deze wordt gerealiseerd en in gebruik genomen voordat de oostelijke aansluiting in gebruik wordt genomen en afrit 44 van de A59 wordt afgesloten.

Er wordt gestart vroegtijdig met de inwonersparticipatie over de herinrichting van de Vijfhoevenlaan, vooruitlopend op de uitspraak van Raad van State over de Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat  (GOL) Dit om de belangen van de inwoners van Vlijmen en van de direct omwonenden voldoende aandacht kunnen geven. Met de daadwerkelijke werkzaamheden voor de herinrichting van de Vijfhoevenlaan wordt uiteraard nog niet gestart. Hiermee kan worden gestart als er duidelijkheid is over de plannen van GOL, nadat de Raad van State een uitspraak heeft gedaan.

Denk  mee!
De gemeente vindt het belangrijk om jullie wensen en ideeën over de herinrichting van de Vijfhoevenlaan te horen. Daarom nodigen zij u uit om uw mening te geven door een online enquête in te vullen. Hierin stellen zij u een aantal vragen over uw ervaring en mening rondom de verkeerssituatie in het gebied Vijfhoevenlaan.
Tip: maak de enquête op uw computer. Dit geeft de beste leesbaarheid met de vragen op kaart. Uw antwoorden blijven bewaard tot u de enquête heeft afgerond, tenzij u cookies verwijderd. U kunt de enquête dus ook op een later moment afronden. 

Invullen online enquête Vijfhoevenlaan

Vul hier de enquête in!

Deze enquête is in te vullen tot en met 27 januari 2021.

Hulp nodig?
Heeft u moeite met het invullen van de online enquête? Dan kunt u contact opnemen met Senna Heijnen, beheerder Maptionnaire van Bureau Kragten via (088) 33 66 126 en zij helpt u graag verder.

Hieronder ziet u een afbeelding van het herinrichtingsgebied Vijfhoevenlaan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Reacties