Heusden geeft passend cadeau aan Loon op Zand

Foto: Gemeente Heusden

De buren van Loon op Zand mag zichzelf de trotse winnaar noemen van de titel Wandelgemeente van het Jaar 2021! Jaarlijks beoordeelt Wandelkrant ‘te voet’ Nederlandse gemeenten op wandelvriendelijkheid voor de verkiezingen van Wandelgemeente van het Jaar.

Tientallen gemeenten doen ieder jaar weer een gooi naar de titel door middel van het invullen van een enquête. Daarbij let de jury op elementen zoals onderhoud van de routes en het aantal onverharde wandelpaden. De gemeenten Landerd, Loon op Zand en Roerdalen sprongen eruit op deze en andere punten en gingen onderling de strijd aan, waarbij het publiek haar stem kon uitbrengen op één van de drie gemeenten.

Om de gemeente Loon op Zand een passend cadeau te geven bij deze mooie felicitatie is natuurlijk de Drunense schoenen. De schoenen met een opdruk van een Drunen ‘kaart’ zijn een idee van Drunense ondernemers. Maerschalk ontwierp de sneaker. Vermeulenreclame zorgt voor de opdruk en Van Drunen Schoenfabriek maakt de schoenen.

Wil jij deze Drunen-sneaker ook? Dan steun je de horeca! Bij aankoop krijg je namelijk voor 75 euro aan terrasbonnen. Passen kan bij Het Lokaal Drunen bij Smits Schoenen in Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Reacties